Info Trafic, Ştiri locale

Radare în cascadă pe DN11 în judeţul Covasna: Peste 40 de şoferi amendaţi într-o singură zi

Polițiștii rutieri continuă acțiunile pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză în sistem „cascadă” pe DN 11. Astfel, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Covasna, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc și secțiilor de poliție rurală Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc, au acționat în sistem „cascadă” pe Drumul Național 11, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii covăsneni au acționat  în localitățile Sântionlunca și Moacșa, iar în urma activităților desfășurate au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 pentru nerespectarea limitei legale de viteză. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 27.840 de lei.

Publicitate

În cursul acțiunii a fost reținut un permis de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză cu mai mult de 50 km/h și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Pentru siguranța tuturor participanților la trafic, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe limitele de viteză impuse pe sectorul de drum pe care circulă, să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

Nu uitați că minutele castigate prin nerespectarea regimului legal de viteză nu pot justifica consecințele pe care o astfel de conduită le generează, atât în ceea ce privește sancțiunile prevăzute de lege cât și riscurile de a fi implicat într-un accident rutier și urmările care pot decurge din acesta.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio