Sport, Ştiri locale

Provocările toamnei la Club Sportiv Show Time

La începutul toamnei încep şi provocările pe linie marţială ale sportivilor şi antrenorilor/instructorilor din cadrul C.S. Show Time. Astfel în perioada 29-30 octombrie, cei doi instructori din cadrul secţiei de Shotokan Karate-Do au participat în Sofia – Bulgaria, la stagiul anual organizat de sensei Hitoshi Kasuya – 8 Dan W.S.K.F., stagiu la care au fost prezenţi 350 de karateka din mai multe ţări. În afara tehnicilor standard, stagiul a fost direcţionat spre sublinierea importanţei antrenamentului mental şi a celui fizic.

Evenimentele toamnei la care echipele de Shotokan Karate-Do şi Ju-Jitsu ale C.S. Show Time vor participa sunt:

Publicitate

– Cupa CSM & Open Sf. Gheorghe la Arte Marţiale şi Judo ce va avea loc pe data de 12 noiembrie 2016 la Sf. Gheorghe;

– Cupa României la Brazilian Jiu-Jitsu ce va avea loc în data de 19 noiembrie 2016 la Bucureşti;

– Cupa României W.S.K.F. – F.O.K.S. ce va avea loc în data de 27 noiembrie 2016 la Bucureşti;

– Cupa României la Ju-Jitsu Sportiv / Cupa “Aquila” ce va avea loc în perioada 3-4 decembrie 2016 în localitatea Giurgiu, unde participăm cu ajutorul financiar acordat de către Primăria Sf. Gheorghe prin programul “Sfântu Gheorghe sprijină Sportul”.

Suntem încrezători că ne putem atinge obiectivele şi angajamentele ce ni le-am propus la începutul acestui an privind urcarea sportivilor noştri pe podiumul de premiere la toate aceste competiţii. Vom partipa cu sportivi avansaţi care au experienţă competiţională dar şi cu sportivi începători care vor lupta pentru prima oară la astfel de  competiţii importante.

Cu toate acestea, avem timp să ne ocupăm şi de instruirea a noi grupe de copii ce doresc a intra în mirifica lume a Artelor Marţiale, având deschis la noua şi moderna sală de antrenament în fiecare zi, atât pentru Shotokan Karate-Do cât şi pentru Ju-Jitsu Sportiv, Jiu-Jitsu Brazilian, Judo / Autoapărare ce se adresează cu precădere persoanelor adulte.

Pentru cei interesaţi, ne puteţi urmări site-ul nostru de internet www.showtimeclub.ro sau puteţi lua legătura cu noi la numărul de telefon 0746196209 – secretariat club.

\"show-time-toamna-2\"

Publicitate
banner we radio