Ştiri locale

Protest inedit la Sfântu Gheorghe: Căsătorește-te într-un supermarket!

Restaurantul Kovács din Sfântu Gheorghe a postat miercuri mai multe fotografii care arată o cununie realizată într-un supermarket din Sfântu Gheorghe: cu mire, mireasă, preot şi tot alaiul de invitaţi.

Redăm mai jos postarea pe care o găsiţi pe Facebook AICI.

Publicitate

Căsătorește-te într-un supermarket ❗ Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. 🛒 Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

❗❗❗

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. 🎼 Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

💃��

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune.

Publicitate
Publicitate
banner we radio