Ştiri locale

DOCUMENT. Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe, supus dezbaterii publice

Proiectul de buget al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2017, estimat la aproape 127 milioane de lei, a fost supus, marţi, dezbaterii publice pe site-ul Primăriei, cetăţenii putând să-şi exprime opiniile şi propunerile de modificare până pe data de 15 martie.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că bugetul a fost proiectat la un nivel mai mic decât cel de anul trecut, fiind preferată o abordare „prudentă” şi „pesimistă”.

Publicitate

„Abordăm lucrurile în acest mod, pentru că e mai bine să facem rectificări pozitive, decât negative. Eu sunt convins că, până la sfârşitul anului bugetul, municipiului Sfântu Gheorghe va fi mult mai mare decât cel pe care, sper, îl vom aproba în luna martie”, a mai declarat primarul Antal Árpád.

Click AICI ca să descarci documentul cu Proiectul de Buget al mun. Sfântu Gheorghe pe anul 2017

El a precizat că bugetul este mai mic faţă de anul trecut şi pentru că autorităţile locale nu pot miza pe o serie de programe de finanţare din fonduri europene, care deocamdată nu sunt operaţionale.

Proiectul de buget poate fi consultat de către cei interesaţi la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură, respectiv pe pagina web a instituţiei, www.sfantugheorgheinfo.ro. Eventualele propuneri, sugestii şi opinii pot fi exprimate în scris până pe data de 15 martie, se menţionează pe site-ul instituţiei.

(Agerpres)

Foto: Vargyasi Levente

Publicitate
banner we radio