Info Trafic

Proiectele autostrăzilor Brașov-Ploieşti şi Braşov-Bacău vor fi preluate de CNIR, noua companie de drumuri

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va semna joi, 27 iunie, un protocol prin care va preda Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR) mai multe proiecte majore de investiții în infrastructură, printre care  și A13 Bacău-Brașov și Autostrada A3 Ploiești-Brașov, scrie brasov.net.

Proiectele care vor fi transferate de la CNAIR la CNIR sunt:  Autostrada A8 Târgu Mureș – Târgu Neamț (secțiunea II Miercurea Nirajului – Leghin); Autostrada A8 Târgu Neamț – Iași – Ungheni; Autostrada A13 Bacău – Brașov;  Autostrada A3 Ploiești – Brașov;  Drumul Expres Bacău – Piatra Neamț; Drumul Expres Focșani – Brăila; Drumul Expres Filiași – Târgu Jiu.

„În calitate de membru în CA CNIR urmăresc cu toată responsabilitatea pe care o am și voi sprijini orice demers pentru a merge înainte cu aceste proiecte, în interesul național! Orice amânare înseamnă pierderi importante în economia românească”, a precizat ep pagina personală de Facebook Cătălin Urtoi, membru în CA-ul Companiei Naționale de Investiții Rutiere.

CNIR a fost înființată pentru a prelua dezvoltarea proiectelor de autostradă și drum expres din România, în timp ce CNAIR va păstra mentenanța acestora pe măsură ce crește numărul de kilometri aflați în trafic.

Publicitate
banner we radio