Ştiri locale

Programul TEGA de Revelion

Societatea de salubrizare TEGA S.A. ne anunţă că în data de vineri, 1 ianuarie 2016, nu va efectua serviciile de colectare și transport deșeuri menajere în Sf. Gheorghe și în localitățile programate pentru această zi: Bodoc, Lisnău, Lisnău Vale, Măgheruș, Lunca Ozunului, Dalnic, Leț, Chichiș, Băcel, Lemnia, Baraolt – blocuri, Bodoș, Micloșoara, Turia, Alungeni, Zăbala, Surcea, Tamașfalău, Peteni, Bățanii Mari, Aita Seacă.

Colectarea și transportul sacilor de deșeuri selective de la casele particulare din Sf. Gheorghe va fi amânată cu o săptămână, astfel nu se colectează în ultima săptămână din luna decembrie numai în perioada 4-8 ianuarie 2016. Rugăm toți utilizatorii să respecte programul menționat și să amplaseze doar în aceste zile deșeurile selective.

În data de 1, 2 ianuarie piețele agroalimentare din Sf. Gheorghe vor fi închise. În restul zilelor se lucrează cu program normal.

În ziua de 31 decembrie casieria societății va fi deschisă între orele 8:30 și 12:00. În zilele de 1 și 2 ianuarie casieria societății și serviciul de relații clienți nu va avea program cu publicul. Începând cu data de 4 ianuarie 2016 serviciul de salubrizare se va derula cu program normal.

Publicitate
banner we radio