Ştiri locale

Programări online pentru examenul teoretic pentru permisul auto

Conducerea Serviciului Judeţean de Permise şi Înmatriculări Auto ne aduce la cunoştinţă că începând de marţi, 28 martie 2017, cei care doresc să dea examen la teorie în vederea obținerii permisului de conducere auto în judeţul Covasna se pot programa online pe siteul Instituției Prefectului Judeţul Covasna – www.prefecturacv.ro (click AICI) – pentru susţinerea probei teoretice în zilele lucrătoare de luni.

Rezervarea se poate efectua numai pentru următoarele 6 săptamâni calendaristice. După efectuarea rezervării aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia. Candidații se vor prezenta la sala de examinare la data rezervată și cu 10 minute înainte de ora afișată, având asupra lor actul de identitate valabil și dosarul complet de scolarizare. Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00.

Înainte de efectuarea rezervării pentru susținerea probei teoretice, candidații sunt sfătuiți să se asigure că s-au prezentat în prealabil la ghișeul de permise de conducere, în vederea preluării imaginii faciale și a introducerii datelor din dosar în baza de date.

 

Publicitate
banner we radio