Ştiri locale

Programări online pentru consultațiile din ambulatoriul Spitalului de Cardiologie Covasna

Pacienții Spitalului de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek Geza” din Covasna au acum posibilitatea de a se programa online pentru consultațiile din Ambulatoriul unității medicale, atât la sediul central, cât și la Spitalul Orășenesc și secția externă din Întorsura Buzăului.

Potrivit reprezentanților unității medicale, consultațiile sunt gratuite în baza biletelor de trimitere de la medicul de familie, pacienții având nevoie și de actul de identitate, cardul de sănătate și, după caz, documente medicale anterioare (scrisori medicale, bilete de externare, analize medicale sau copii ale certificatelor medicale).

Publicitate

Sistemul de programări online (AICI) le permite pacienților să își planifice consultațiile medicale la secțiile de Cardiologie, Endocrinologie, Diabet zaharat/nutriție și boli metabolice, Dermato venerologie, Pediatrie și Neurologie pediatrică, Pneumologie și Urologie, Medicină internă, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Recuperare medicină fizică din cadrul sediului central și celor două secții externe. Programările nu sunt valabile pentru internări.

Reprezentanții spitalului transmit că, momentan, sistemul funcționează doar pe desktop, implementarea sistemului de programări pe terminalele mobile fiind în lucru.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio