Ştiri locale

Programări online la Spitalul de Cardiologie Covasna

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek Géza” din stațiunea Covasna introduce, începând cu data de 20 iunie, sistemul de programări online pentru consultaţiile medicale din secțiile Recuperare – Cardiologie și Recuperare – Neurologie, măsura fiind menită să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor.

Pacienții se vor putea programa la consultații accesând site-ul: www.cardiologie-covasna.ro, iar cei care nu au acces la internet vor avea în continuare la dispoziție numerele de telefon: 0751 074 477 și 0267 358 086, unde vor putea face programări zilnic, între orele 07:00 – 10:00 si 14:00 – 15:00.

De asemenea, începând din data de 09 aprilie, pentru programările în ambulatoriile unității spitalicești, pacienții au la dispoziție adresa: http://new.cardiologie-covasna.ro, secțiunea Programare Ambulatoriu.

„Rugăm pacienții să fie atenți să nu facă programări în cadrul programului Ambulator și să respecte condițiile și data programării, deoarece nu se vor mai putea face modificări”, au transmis reprezentanții Spitalul de Recuperare Cardiovasculară Covasna.

Și pacienții Spitalului Judeţean de Urgenţă „Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe au la dispoziție, din 1 noiembrie 2018, un sistem de programări online pentru consultaţiile medicale din Policlinică.

Managerul Spitalului, András-Nagy Róbert, declara la vremea respectivă că noutatea faţă de alte astfel de platforme pentru programări online este că cea pusă la dispoziția pacienților Spitalului Județean are un modul subsidiar prin care şi medicii de familie pot să programeze pacienţii direct din cabinetele lor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio