Ştiri locale

Program zilnic 9:00-21:00 pe pârtiile de schi de la Şugaş Băi

Având în vedere solicitările venite din partea locuitorilor, dar şi aglomeraţia foarte mare de pe pârtiile de schi inclusiv în timpul săptămânii, Sepsi ReKreativ a hotărât să prelungească programul pârtiilor din Şugaş Băi.

Astfel, începând de luni, 25 ianuarie, iubitorii sporturilor de iarnă vor avea la dispoziţie zilnic 12 ore pentru schi sau snowboard pe ambele pârtii din staţiune, acestea fiind deschise între orele 9:00-21:00.

Publicitate

Pentru a evita aglomerația de maşini din staţiune, odată ce se va ajunge la limita maximă de 150 de autoturisme parcate în Şugaş Băi, maşinile vor trebui lăsate la bariera de acces spre staţiune, de unde se va putea urca cu autobuzele MultiTrans. Acestea vor circula de luni până vineri între orele 16:00-21:00, de la bariera de acces spre stațiune și înapoi, iar în weekend între orele 10:00-21:00. Prețul unui bilet de autobuz pentru o călătorie este de 2,5 lei, iar cei care vor călători cu autobuzul nu vor trebui să plătească taxa de staţiune de 3 lei.

Autobuzul va coborî apoi din oră în oră pentru a prelua turiştii care așteaptă la barieră, astfel încât în fiecare oră la fix se urcă spre Şugaş Băi, iar la şi jumătate se coboară până la barieră. Ultima cursă de coborâre va fi la ora 21:30.

Urcarea cu maşina în staţiune va fi posibilă doar în momentul în care se eliberează un loc de parcare, până atunci mașinile putând fi parcate lângă barieră.

De asemenea, autobuzele Multi-Trans spre Şugaş Băi pleacă din staţia din Parcul Elisabeta conform programului normal, de luni până duminică, dus la orele 10 și 16, întors în oraş la orele 13 și 19.

Important! Pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, este obligatorie purtarea măştii și păstrarea distanței în timpul schiatului. De asemenea, vestiarele vor fi închise, dar toaleta va fi utilizabilă.

Prețul unui bilet este de 4 lei, copiii cu vârsta sub 18 ani, persoanele cu vârsta peste 60 de ani și persoanele cu dizabilități primind reducere. Copiii sub 130 cm și membrii loturilor naționale și olimpice au acces gratuit. Prețul abonamentelor variază între 9 și 150 de lei, în funcție de numărul de accesări.

Pe site-ul Sepsi ReKreativ puteți urmări live starea și gradul de ocupare al pârtiilor de schi cu ajutorul camerelor web. De asemenea, la Şugaş Băi este posibil să închiriați echipament de schi și snowboard.

Publicitate
banner we radio