Ştiri locale

Program cu publicul prelungit la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe

Administraţia locală Sfântu Gheorghe a prelungit programul pentru public începând cu luna septembrie pentru ca cetăţenii să îşi poată rezolva problemele administrative şi în afara programului lor de lucru.

Scopul administraţiei locale este creşterea eficienţei activităţii, iar una dintre măsurile cele mai importante în acest sens este modificarea programului cu publicul.

Publicitate

În luna septembrie, fiecare birou cu activitate pentru public din cadrul Primăriei a trecut la programul nou. Compartimentul de Relații cu Publicul, Informaţii, Registratură, Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor, Compartimentul de Stare Civilă, Biroul Locativ precum şi Direcţia Finanțe Publice Municipale din cadrul Primăriei sunt deschise în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 08:00 până la ora 18:00 cu excepţia pauzei de jumătate de oră între ora 13:30 – 14:00 al Compartimentul de Relații cu Publicul, Informaţii, Registratură, și al Serviciul Comunitar de Evidență a Persoanelor. Vineri programul cu publicul este între ora 08:00 – 14:00.

Având în vedere perioada de vară, şi la Compartimentul de Stare Civilă s-a modificat programul de cununie, adică luni până vineri între 08:00 – 20:00 sâmbătă între 12:00 – 20:00 respectiv duminică între 12:00 – 18:00 port fi oficiate căsătorii. Acest program încă este valabil, însă se va schimba în curând.

Scopul prelungirii programului cu publicul este ca cetăţenii să îşi poată rezolva problemele administrative şi în afara programului lor de lucru.

Publicitate
Publicitate
banner we radio