Ştiri locale

Program Cinema Arta Sfântu Gheorghe. Descrierea şi programul filmelor din perioada 10-16 februarie

The LEGO Batman Movie (AG) 3D Dublat Română

Săptămâna de premieră

Regia: Chris McKay

Cu: Zach Galifianakis, Jenny Slate, Will Arnett,Ralph Fiennes, Mariah Carey, Billy Dee Williams

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durata: 90 minute

În comedia animată „The LEGO Batman Movie” Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat.

Vineri: 17:15

Sâmbătă: 11:15

Duminica: 11:15

Luni: 17:15

Miercuri: 17:15

Joi: 17:15

 

Fifty Shades Darker (N-15) 2D

Săptămâna de premieră

Regia: James Foley

Cu: Tyler Hoechlin, Luke Grimes, Jamie Dornan, Dakota Johnson

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata: 115 minute

În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.\”Darker\” prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

După despărțirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Vineri: 18:30

Sâmbătă: 20:30

Duminica: 20:30

Luni: 18:30

Marți: 18:30

Miercuri: 21:15

 

Resident Evil: The Final Chapter (N-15) 3D

Regia: Paul W.S. Anderson

Cu: Ali Larter, Milla Jovovich, Ruby Rose, William Levy

Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Durata: 105 minute

Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video – a adunat peste un miliard de dolari până în prezent – bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

Sâmbătă: 18:15

Duminica: 18:15

Miercuri: 17:00

Joi: 17:00

 

Die Reise Mit Vater – La Drum Cu Tata (Ap-12) 2D

Regia: Anca Miruna Lăzărescu

Cu: Razvan Enciu, Ovidiu Schumacher, Alexandru Margineanu

Gen film: Acţiune, Comedie, Dramă

Durata: 111 minute

Arad, 1968: Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav. Mihai, fratele mai mare, pare să se fi împăcat cu soarta în România ceaușistă, unde este medic și, cu inima îndoită, informator al securității. Emil, însă, luptă cu înfocare împotriva amprentelor staliniste, intrând astfel în situații din care numai prudența fratelui său mai mare îl poate salva. Într-o zi, sosește vestea că tatăl lor poate fi operat la Dresda. Ne aflăm însă în anul 1968, iar ei întâlnesc în calea lor spre destinatie tancurile care aveau să fie implicate în Primăvara de la Praga.

De vreme ce România refuză să se alieze cu Uniunea Sovietică, cei trei ajung într-o tabără temporară în RDG. Din cauza intervenției granița germano-cehoslovacă se închide, iar cei trei nu se mai pot întoarce înapoi în România.

Negăsind o altă soluție pentru apatriere, celor trei li se oferă o viză de tranzit și le este astfel îngăduit accesul în Republica Federală Germană. Complet nepregătita familie trece peste hotare: Întâlnire neașteptată cu dușmanii de clasă – poate această situație să se termine cu bine?

Miercuri: 19:15

Joi: 20:15

 

Rogue One: A Star Wars Story (AP-12/AG) 3D

Regia: Gareth Edwards

Cu: Felicity Jones, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, James Earl Jones,Sam Claflin

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 133 minute

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

Vineri: 20:45

Sâmbătă: 12:45,15:30

Duminica: 12:45,15:30

Luni: 20:45

Marți: 20:45

 

Siv Sover Vise – Siv şi petrecerea în pijamale (AG) 2D Dublat Maghiară

Regia: Lena Hanno, Catti Edfeldt

Cu: Lilly Brown, Astrid Lövgren

Gen film: Familie

Durata: 79 minute

Totul pare foarte ciudat pentru Siv, o fetiţă de 7 ani care doarme pentu prima dată la noua sa prietenă, Cerisia. Casa nu seamănă deloc cu a ei, i se pare un loc straniu. Doi bursuci vorbitori foarte amuzanţi apar în toiul nopţii şi de atunci aventurile se ţin lanţ. Ei o vor învăţa pe Siv să nu se teamă de ceea ce este diferit şi o vor ajuta să se regăsească.

Vineri: 17:00

Sâmbătă: 11:00

Duminica: 11:00

Luni: 17:00

Marți: 17:00

 

Live By Night (N-15) 2D

Regia: Ben Affleck

Cu: Ben Affleck, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Messina, Elle Fanning, Chris Cooper

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă

Durata: 128 minute

Scris şi regizat de Ben Affleck, „Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

Sâmbătă: 16:00

Duminica: 16:00

Marți: 21:30

Miercuri: 21:30

 

Why Him? (N-15) 2D

Regia: John Hamburg

Cu: Bryan Cranston, James Franco

Gen film: Comedie

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine. Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul \”fiu\” este doar un pas.

Vineri: 21:15

Sâmbătă: 21:00

Duminica: 21:00

Luni: 21:15

Marți: 19:15

 

The Great Wall (Ap-12) 3D

Regia: Zhang Yimou

Cu: Tian Jing, Pedro Pascal, Matt Damon

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, Mister, Thriller

Durata: 104 minute

Avându-l în distribuție pe superstarul internațional Matt Damon, și la direcția artistică pe unul din cei mai speciali stiliști vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forțe de elită care se luptă cu bravură pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume. Marele Zid îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe și Andy Lau.

Vineri: 19:15

Sâmbătă: 13:30,18:30

Duminica: 13:30,18:30

Luni: 19:15

Marți: 17:15

 

Aglaja – De ce fierbe copilul în mămăligă (AP-12) 2D

Regia: Krisztina Deák

Cu: Babett Jávor, Piroska Móga, Eszter Ónodi

Gen film: Biografic, Dramă

În speranța unei vieți mai bune, o familie româno-maghiară de circari, fuge de regimul ceaușist și emigrează în vest, la începutul anilor 80. Odată ajunși acolo, ca să poată ramâne în branșă, sunt nevoiți să gasească ceva exotic cu care să impresioneze: mama are un numar special, stă atarnată de păr de cupola circului. Fiica Aglaya este extrem de îngrijorată că mama ei ar putea să moară executând numarul, iar această temere devine o grijă zilnică. În pofida îngrijorărilor, urmănd tradiția familiei, ea însăși ajunge să fie “Femeia cu parul de oțel”. Filmul, a cărui acțiune se desfășoară în perioada României comuniste este ecranizarea romanului omonim scris de Aglaja Veteranyi.

„Este o poveste firavă, sensibilă, despre oameni meniți să-i bucure pe alții, călcând deseori peste problemele proprii. În aparență e o lume a lucrurilor câștigate ușor, în realitate însă, fiecare zâmbet are în spate povești cel puțin cutremurătoare. Dar așa e viața, nu iartă pe nimeni în tumultul ei.” – Krisztina Deak.

Miercuri: 19:00

Joi: 20:00

Publicitate
banner we radio