Ştiri locale

Program Cinema Arta Sfântu Gheorghe pentru perioada 7-13 aprilie

 \"Tarife

Power Rangers (2D)

SUA, acţiune, 124 min. – subtitrare română

Program:

Publicitate

07.04 (vineri): 20:00

08.04 (sâmbătă): 17:30

09.04 (duminică): 17:30

10.04 (luni): 18:00

11.04 (marţi): 18:00

Descriere: Producţia Lionsgate „Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power…

 

Viva (2D)

Cuba, dramă, 100 min. – subtitrare română

Program:

09.04 (duminică): 19:30

10.04 (luni): 20:45

13.04 (joi): 20:15

Descriere:  Jesus își câștigă existența prestând servicii de machiaj și coafat pentru o trupă de travestiți din Havana, dar visul lui este să ajungă în lumina reflectoarelor. Când în sfârșit obține șansa de a fi pe scenă, un străin iese din mulțime și îi lovește. Străinul este tatăl lui, Angel, un fost boxer, absent din viața lui Jesus timp de 15 ani. În timp ce Jesus și Angel se lovesc de așteptările lor diferite, VIVA se transformă într-o poveste delicată de dragoste dintre un tată și un fiu care se luptă să se înțeleagă unul pe celălalt pentru a deveni din nou o familie.

 

Going in Style (2D)

Jaf cu stil (SUA, comedie, 96 min) – subtitrare română

Program:

12.04 (miercuri): 20:15

Descriere: Câştigătorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin formează o echipă de pomină şi interpretează rolurile a trei prieteni de-o viaţă Willie, Joe şi Al, care decid să rişte viaţa liniştită de pensionar şi jocurile de bingo lipsite de orice palpitaţie pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare. Disperaţi că nu-şi pot plăti facturile şi nu-şi pot sprijini familia, cei trei iau măsuri extreme, ba chiar letale pentru o persoană la vârsta a treia: vor jefui însăşi banca din cauza căreia au rămas fără bani.

 

Get Out (2D)

Fugi! (SUA, thriller, 103 min.) – subtitrare română

Program:

07.04 (vineri): 20:15

08.04 (sâmbătă): 19:30

11.04 (marţi): 20:45

Descriere: Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) și Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton). Fugi! are scenariul și regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), și este produs de Jason Blum, de la compania de producție Blumhouse, și de Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) și Jordan Peele.

 

Rabbit School (3D)

Școala iepurașilor (Germania, animaţie familie, 79 min.) – dublaj român şi maghiar

Program:

07.04 (vineri): 18:15 M, 18:30 R

08.04 (sâmbătă): 11:00 M, 11:15 R, 15:00 R, 15:30 M

09.04 (duminică): 11:00 M, 11:15 R, 15:00 R, 15:30 M

12.04 (miercuri): 18:15 M, 18:30 R

13.04 (joi): 18:15 M, 18:30 R

Decriere: Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

Sursă: cinemagia.ro

 

Beauty and the Beast (3D)

Frumoasa și bestia (SUA, musical, 123 minute) – subtitrare română

Program:

08.04 (sâmbătă): 13:00

09.04 (duminică): 13:00

Descriere: Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

Sursă: cinemagia.ro

 

Ghost in the Shell (3D)

SUA, acţiune SF, 120 min. – subtitrare română, dublaj maghiar

Program:

08.04 (sâmbătă): 20:00 M, 17:00 r

09.04 (duminică): 20:00 M, 17:00 r

10.04 (luni): 20:30 M, 18:15 r

11.04 (marţi): 20:30 M, 18:15 r

12.04 (miercuri): 20:00 M

Descriere: „Ghost in the Shell” este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială numită Section 9. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie. Filmul se bazează pe faimoasa serie manga cu același nume.

 

Smurfs: The Lost Village (3D)

Ștrumpfii: Satul pierdut (SUA, aventură, familie, animaţie, 89 min.) – dublaj român

Program:

08.04 (sâmbătă): 13:00 R

09.04 (duminică):13:00 R

Descriere: În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfi – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”. O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie, demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice, candoare, suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile, pentru întreaga familie!

Sursă: cinemagia.ro

 

The Student (2D)

(M)ucenicul (Rusia, dramă, 118 min.) – subtitrare română

Program:

13.04 (joi): 20:00

Descriere: Bazat pe controversata piesă de teatru Martyr, de Marius von Mayenburg, (M)ucenicul pune în discuție teme actuale fierbinți: fundamentalismul religios, identitatea sexuală, educația și felul în care societatea poate gestiona astfel de cazuri. Fenomenul a luat amploare în ultimii ani, inclusiv în Rusia, o țară în care Biserica Ortodoxă influențează puternic politicile statului. În (M)ucenicul, Veniamin (Petr Skvortsov), un adolescent cuprins de o criză mistică, își confruntă mama, colegii și profesorii cu Biblia în mână. Au voie fetele să ia lecții de înot la școală în bikini? Chiar e nevoie de educație sexuală în clasă? Ar trebui studiată teoria evoluției la ora de științe? Adulții sunt copleșiți de certitudinile pe care tânărul le strigă invocând Scriptura. Nimeni, în afară de Elena (Victoria Isakova), profesoara lui de biologie, nu-l va provoca pe propriul teren.

Publicitate
banner we radio