Ştiri locale

Program Cinema Arta Sfântu Gheorghe pentru perioada 3-9 martie 2017

\"Tarife

Logan (2D)

(SUA, acţiune, 137 min.)

Program:

Publicitate

– 3 martie, 18:30

– 4 martie, 20:30

– 5 martie, 20:30

– 6 martie, 20:30

– 9 martie, 18:30

Descriere:  În viitorul apropiat, oboseala îl va opri pe Logan să îl îngrijească pe profesorul X,  grav bolnav și aflat într-o ascunzătoare aflată la granița mexicană. Dar încercările lui Logan de a se ascunde de lume și de urmările faptelor sale iau sfârșit o data cu apariția unui tânăr mutant ghidat de forțele întunecate.

Sursă: cinemagia.ro

 

A Lovasíjász (2D)

Arcaşul călare (Ungaria, film documentar, 115 min.)

Program:

– 4 martie, 13:30

– 5 martie, 13:00

– 6 martie, 18:00

– 7 martie, 20:30

– 8 martie, 20:30

Descriere: Filmul prezintă activitatea lui Lajos Kassai, sportul pe care l-a recreat – doar pe baza caracteristicii de luptă antică a strămoșilor – tirul cu arcul, cât și contextul intelectual al acestui sport, un sport care se răspândește în lume într-un ritm fulgerător. În presa scrisă și electronică se găsesc nenumărate materiale despre acestea. Cartea sa, care prezintă un subiect asemănător, s-a bucurat deja de mai multe ediții, a fost tradus în mai multe limbi. În China, atât în cadrul prezentărilor, cât și în cadrul televiziunii, este sărbătorit ca un adevărat star. Dacă la Hoolywood se rulează filme în care se includ și arcași călare, el este cel care este solicitat ca expert și el este cel care îi învață și îi îndrumă pe actori, ca și în cazul filmului rulat în China, în care starul principal Matt Damon a avut parte de lecții de tir cu arcul de pe cal.

 

Ballerina (3D)

(Franţa–Canada, animaţie familie, 89 min.) – dublaj română

Program:

– 3 martie, 16:30

– 4 martie, 11:30

– 5 martie, 11:30

– 8 martie, 17:45

– 9 martie, 16:30

Descriere: Animaţia 3D „Balerina” prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, oraşul luminilor şi al tuturor posibilităţilor. Felicie va trebui să lupte mai mult ca niciodată, să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său. Într-o bună zi va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

Sursă: cinemagia.ro

 

Florence Foster Jenkins

(SUA–Anglia comedie, 110 min.)

Program:

– 3 martie, 18:15

– 4 martie, 17:45

– 5 martie, 17:45

– 9 martie, 18:15

Descriere: Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul „Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia.

Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

O poveste excepţională plină de emoţie, umor şi muzică, drama „Florence” este distribuită de Freeman Entertainment.

Sursă: cinemagia.ro

 

Ana, mon amor

(România, dramă, 125 min)

Program:

– 3 martie, 20:30

– 4 martie, 20:00

– 5 martie, 20:00

– 6 martie, 20:45

– 9 martie, 20:30

Descriere: „Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat.

Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Sursă: cinemagia.ro

 

John Wick: Chapter 2 (2D)

(SUA, thriller, 122 min)

Program:

– 7 martie, 18:00

– 8 martie, 18:00

– 9 martie, 21:00

Descriere: Common va fi antagonistul principal al filmului, capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, va reveni în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

Sursă: cinemagia.ro

 

T2 – Trainspotting (2D)

(Marea Britanie, dramă, 117 min)

Program:

– 3 martie, 21:00

– 4 martie, 15:30

– 5 martie, 15:30

Descriere: La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie. Ceilalţi vechi prieteni ai săi îl aşteaptă şi ei: durerea, simţământul de pierdere, bucuria, răzbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea şi pericolul mortal, cu toţii stau aliniaţi pentru a-l întâmpina, gata să intre în horă.

T2 Trainspotting oferă şansa regizorului Danny Boyle, laureat al premiului Academiei, să se reîntâlnească cu distribuţia filmului iniţial, din 1996. John Hodge revine ca scenarist, inspirându-se din romanele lui Irvine Welsh, Porno şi Trainspotting.

Sursă: cinemagia.ro

 

Surf\’s Up 2: WaveMania (2D)

(SUA, animație, 84 min) – dublaj maghiar

Program:

– 3 martie, 16:45

– 4 martie, 11:15

– 5 martie, 11:15

– 9 martie, 16:45

Descriere: Cody, Chicken Joe și Lani se întorc pe marile ecrane pentru cea mai spectaculoasă aventură! Cea mai radicală echipă de surferi, The Hang Five, îi pune la încercare pe Cody și gașca lui, și îi învață ce înseamnă efortul de echipă pe drumul spre cel mai legendar loc pentru surf de pe planetă.

Sursă: cinemagia.ro

 

Allied (2D)

(SUA, Marea Britanie, thriller, 124 min)

Program:

– 6 martie, 20:00

– 7 martie, 20:45

Descriere: Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Brad Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Marion Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

Sursă: cinemagia.ro

 

Kills on Wheels (Cu inima curată)

(Ungaria, acţiune, comedie, 101 min.)

Program:

– 7 martie, 18:00

– 8 martie, 18:00

Descriere: O comedie despre o bandă de gangsteri în scaune cu rotile, despre doi tineri cu dizabilități locomotorii care se fac amici buni cu un hitman mișto, și el tot în scaun rulant. Astfel, cei trei intră în cârdășie cu mafia, mai ales că nici unul nu are prea multe de pierdut. În aventura lor, nimic nu e ceea ce pare căci nu există graniță între fantezie și realitate, iar în timp ce eroii noștri ajung dintr-un schimb de focuri în următorul, ajungem și noi să cunoaştem provocările zilnice ale vieții în scaun cu rotile. În mod paralel, vedem și modul în care un copil abandonat își iartă tatăl.

Sursă: cinemagia.ro

 

Scurt metraje animaţii 2017 (2D)

Program:

– 4 martie, 15:15

– 5 martie, 15:15

– 6 martie, 17:30

Descriere: Prezentăm în exclusivitate pachetul de scurtmetraje nominalizate la premiile Oscar: cu o durată de 87 minute prezentăm 8 filme de scurt metraj animații. Scurtmetrajele nominalizate la Oscar 2017 vor fi disponibile numai în perioada 4–6 martie.

Filme:

Borrowed Time

Pearl

Piper

Blind Vaysha

Asteria

The Head Vanishes

Once Upon a Line

Pear Cider and Cigarettes

 

Scurt metraj 2017 (2D)

Program:

– 4 martie, 15:15

– 5 martie, 15:15

– 6 martie, 17:30

Descriere: Prezentăm în exclusivitate pachetul de scurtmetraje nominalizate la premiile Oscar: cu o durată de 130 minute prezentăm 5 filme de scurt metraj „LIVE ACTION”. Scurtmetrajele nominalizate la Oscar 2017 vor fi disponibile numai în perioada 4-7 martie.

Filme:

Mindenki (Sing)

Silent Nights

Timecode

Ennemis Interieures

La Femme et le TGV

Publicitate
banner we radio