Ştiri locale

Program Cinema Arta Sfântu Gheorghe pentru perioada 24-30 martie

\"Tarife

Smurfs: The Lost Village (3D)

Ștrumfii: Satul pierdut (SUA, aventură, familie, animaţie, 89 min.)

Program:

Publicitate

03.25 (sâmbătă): 11:15 R, 13:00 r

03.26 (duminică): 11:15 R, 13:00 r

Descriere: În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfi – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”. O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie, demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice, candoare, suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile, pentru întreaga familie!

Sursă: cinemagia.ro

 

Life (2D)

Viaţa, primele semne (SUA, thriller, 103 min.)

Program:

24.03 (vineri): 20:30

25.03 (sâmbătă): 20:15

26.03 (duminică): 20:15

29.03 (miercuri): 20:30

30 .03 (joi): 20:30

Descriere: Este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ. Life porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o staţie spaţială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului. Supravieţuitorii au o misiune de o importanţă capitală: lichidarea organismului ce pune în pericol însuşi viitorul umanităţii. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds şi Rebecca Ferguson interpretează trei dintre cercetătorii implicaţi în luptă. Personajul lui Gyllenhaal, Dr. David Jordan, are atitudinea distantă a unui om care a petrecut 473 de zile pe staţia orbitală. Nimeni nu-şi cunoaşte casa mai bine ca el. Membrii echipajului îi folosesc casa din spaţiu ca bază pentru lansarea operaţiunii de descoperire a primelor dovezi de viaţă pe planeta Marte. Rebecca Ferguson o interpretează pe Dr. Miranda North, care activează la Centrul pentru Controlul Bolilor şi care participă în mod excepţional la această misiune. Îndatorirea ei e să-i menţină sănătoşi pe toţi membrii expediţiei şi să se asigure că aceştia se întorc cu bine pe Pământ, indiferent de problemele cu care se confruntă în spaţiu.

Ryan Reynolds îl interpretează pe „expertul de misiune”, specialistul Rory Adams, practic mecanicul echipei, care se pricepe la toate aspectele de funcţionare ale navei, ştiind să repare tot ceea ce s-ar putea strica.

 

Chips (2D)

CHIPs: Poliţişti de belea (SUA, acţiune, comedie, 100 min.)

Program:

24 .03 (vineri): 20:15

25 .03 (sâmbătă): 19:30

26 .03 (duminică): 19:30

27.03 (luni): 18:15

28.03 (marţi): 18:15

Descriere: Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul „CHIPs: Polițiști de belea\”. Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii \’70. Jon Baker și Frank „Ponch\” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

 

Alibi.com (2D)

(Franţa, comedie, 90 min.)

Program:

24.03 (vineri): 18:30

25.03 (sâmbătă): 15:00

26.03 (duminică): 15:00

27.03 (luni): 20:15

28.03 (marţi): 20:15

Descriere: Greg a făcut o firmă care se numește Alibi.com și care furnizează orice tip de alibi. Împreună cu Augustin, asociatul său, și cu Medhi, noul său angajat, aceștia elaborează stratageme și înscenări imbatabile pentru a-și acoperi clienții. Dar, când Greg o cunoaște pe Flo, o tânără blondă și sexy, dar care urăște bărbații mincinoși, lucrurile încep să se complice, căci Greg începe relația prin a-i ascunde fetei adevărata natura a activității lui. Când Flo îl duce pe Gre să-l prezinte părinților, acesta are șocul vieții lui: Gérard, tatăl lui Flo, este și el unul din clienții lui.

Sursă: cinemagia.ro

 

The Handmaiden (2D)

Slujnica (Coreea de Sud, dramă romantică, 141 min.)

Program (Interzis minorilor):

29.03 (miercuri): 20:45

30.03 (joi): 20:45

Descriere: Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relație plină de erotism.

Sursă: cinemagia.ro

 

La fille inconnue (2D)

Fata necunoscută (Belgia, dramă, 113 min.)

Program:

25.03 (sâmbătă): 17:00

26.03 (duminică): 17:00

29.03 (marţi): 18:15

30.03 (joi): 18:15

Descriere: Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, o doctoriță aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Copleșită de remușcări, doctorița va începe o investigație pe cont propriu în identificarea femeii care a fost omorâtă, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria viață în pericol. Actrița Adèle Haenel face un rol excelent, intens, într-un film care te ține cu sufletul la gură. La fille inconnue este cel de-al zecelea film al celebrilor regizori belgieni Jean-Pierre și Luc Dardenne, frații favoriți ai Cannes-ului premiați deja cu Palme d’Or de două ori, pentru L’Enfant și Rosetta. La Fille Inconnue este „diamantul brut al fraților Dardenne”, cum îl numește revista Les Inrockuptibles.

Sursă: cinemagia.ro

 

Beauty and the Beast (3D)

Frumoasa și bestia (SUA, musical, 123 minute)

Program:

24.03 (vineri): 18:00 r

25.03 (sâmbătă): 11:00 R, 17:45 r

26.03 (duminică): 11:00 R, 17:45 r

27.03 (luni): 18:00 r

28.03 (marţi): 18:00 r

29.03 (miercuri): 18:00 r

30.03 (joi): 18:00 r

Descriere: Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

Sursă: cinemagia.ro

 

Sleepless (2D)

Noapte albă (SUA, acţiune, 95 min)

Program:

27.03 (luni): 20:30

28.03 (marţi): 20:30

Descriere: Vincent (Jamie Fox), un polițist cu legături în lumea interlopă, ajunge să întoarcă într-un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit.

Sursă: cinemagia.ro

 

A Lovasíjász (2D)

Arcaşul călare (maghiar, film documentar, 115 min.)

Program:

25.03 (sâmbătă): 15:30

26.03 (duminică): 15:30

Descriere: Filmul prezintă activitatea lui Lajos Kassai şi sportul pe care l-a re-creat  doar pe baza caracteristicii de luptă antică a strămoșilor – tirul cu arcul – un sport care se răspândește în lume într-un ritm fulgerător. În presa scrisă și electronică se găsesc nenumărate materiale despre acestea. Cartea sa, care prezintă un subiect asemănător, s-a bucurat deja de mai multe ediții, a fost tradus în mai multe limbi. În China, atât în cadrul prezentărilor, cât și în cadrul televiziunii, este sărbătorit ca un adevărat star. Dacă la Hoolywood se rulează filme în care se includ și arcași călare, el este cel care este solicitat ca expert și el este cel care îi învață și îi îndrumă pe actori, ca și în cazul filmului rulat în China, în care starul principal Matt Damon a avut parte de lecții de tir cu arcul de pe cal.

Sursă: cinemagia.ro

 

Rock Dog (2D)

(China, SUA, animație, 80 min) – dublaj român şi maghiar

Program:

25.03 (sâmbătă): 13:30 M

26.03 (duminică): 13:30 M

Descriere: Un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician.

Sursă: cinemagia.ro

Publicitate
Publicitate
banner we radio