Ştiri

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Temperaturile ajung până la 34 de grade

Meteorologii anunţă că vremea va fi caldă și predominant frumoasă în prima parte a săptămânii. De vineri însă, vremea va deveni în general instabilă, cu ploi mai frecvente și mai însemnate cantitativ în jumătatea de nord a țării.

LUNI. Vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare; vor fi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în zonele montane și submontane și cu totul izolat în restul țării, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în centru. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

Publicitate

MARTI. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind călduroasă în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și zona montană unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, mai ridicate în sudul Olteniei și al Munteniei, până la 33…34 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul și în estul teritoriului, dar și în zonele montane și submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Temperatura aerului, în scădere ușoară față de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse între 20 și 32 de grade și minime între 6 și 18 grade.

JOI. Vremea va fi în continuare în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile sud-estice, la deal și la munte unde pe arii restrânse vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 4 grade.

VINERI, SAMBATA, DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă, cu ploi mai frecvente și mai însemnate cantitativ în jumătatea de nord a țării, unde regimul termic va fi caracterizat de valori în general mai scăzute decât cele normale pentru mijlocul lunii iunie.

Publicitate
Publicitate
banner we radio