Meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare

Ne aşteaptă o săptămână cu vreme caldă şi senină, de care e bine să profităm la maximum, înainte de a se scurta ziua odată cu trecerea la ora de iarnă.

LUNI

Publicitate

Vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și izolat în rest, va fi ceață.

MARŢI

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 1…2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

MIERCURI

Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării, iar cele minime se vor încadra între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

JOI

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nordul Carpaților Orientali.

Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 2 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

VINERI-DUMINICĂ

Vremea se va menține caldă și predominant frumoasă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere abia la sfârșitul intervalului, în vestul, nordul și centrul țării.

Publicitate
banner we radio