Ştiri

Prognoza meteo pentru Paşte

Sâmbătă, vremea va fi frumoasă în aproape toată țara, chiar mai caldă pentru această dată. Ploi vor apărea seara, în vest și sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 13 și 23 de grade.

În noaptea de Înviere ne așteptăm ca temperaturile să scadă până la valori cuprinse între 1 și 11 grade, la nivelul întregii țări.

Publicitate

În ziua de Paște, însă, se va înregistra o ușoară scădere a temeperaturilor, la nivelul întregii țări. Cu precipitații mixte la munte, dar doar pe creste. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă, cerul va fi mai mult noros. Va ploua moderat cantitativ. În partea de sud și sud-est, vremea se menține caldă duminică, iar instabilitatea atmosferică se va accentua începând cu orele după-amiezei, când vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină.

În a doau zi de Paște, luni, vremea va fi răcoroasă în toată țara, cu maxime între 11 și 17 grade, și cu ploi. Maximele vor fi între 11 și 17 grade. Cerul va avea înnorări temporare accentuate și va ploua pe arii mai extinse în sud-est și în centru. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Publicitate
banner we radio