Meteo

Prognoza meteo pentru minivacanţa de 30 noiembrie şi 1 decembrie

 

JOI Vremea va fi în general închisă, precipitațiile va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării. În zona montană precipitațiile vor fi mixte și izolat vor fi condiții de polei, iar în zonele mai joase va ploua. În sud-vestul țării, în Subcarpații Getici și la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua și la începutul nopții, mai ales la munte, unde la altitudini mari va sufla tare. Valorile termice vor marca o creștere ușoară, mai ales peste noapte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei și 15 grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, în general între 2 și 10 grade. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

VINERI Vremea se va menține în general închisă. Se vor semnala precipitații în sudul, centrul și estul țării și local, mai ales în partea a doua a intervalului, în rest. La munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, predominant ploi în regiunile vestice, nordice și centrale și doar ploaie în rest. Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul slab și moderat, se va intensifica treptat în sud-estul și sudul teritoriului, precum și în zona montană înaltă. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, cu maxime între 3 și 13 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea, spre 14 grade si minime, în general, între 0 și 10 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

Publicitate

SAMBATA Vremea va fi în continuare închisă în cea mai mare parte a țării. Vor fi precipitații în vest, centru și nord și pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi mixte la munte și în nord-est și mai ales ploi în rest. Vântul va sufla cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor. Maximele se vor încadra între 0 și 10 grade, mai ridicate spre 16 grade în extremitatea de sud-est, iar cele minime, în general între 0 și 10 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice vor fi apropiate de cele caracteristice perioadei, ușor mai ridicate în sud-est. Temporar și pe spații restrânse vor fi precipitații în toate regiunile.

 

Publicitate
banner we radio