Ştiri locale

Produse alimentare expirate în magazinul Bem Balogh din cartierul Simeria

Magazinul Bem Balogh din cartierul Simeria a fost amendat cu suma de 4.000 de lei în urma unui control al comisarilor de la Protecția Consumatorilor (OPC) Covasna, care au descoperit la vânzare produse alimentare expirate, sau care nu aveau trecute pe etichetă informațiile în limba română.

Pe lângă amendă, produsele au fost oprite definitiv de la vânzare, a transmis conducerea OPC Covasna.

Publicitate

„SC Bem Balogh SRL, magazinul din cartierul Simeria, municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, sancționat contravențional cu amenda în sumă 4000 lei și măsură complementară oprirea definitiva a unor produse alimentare, ca urmare a unui control al comisarilor CJPC Covasna, unde se aflau la comercializare produse alimentare cu data limită de consum depășită și multe alte produse alimentare fără informații în limba română”, a transmis conducerea OPC Covasna.

Printre produsele care aveau termenul de valabilitate depășit s-au numărat salam, ciocolată, sau budincă de fistic cu frișcă.

În ultimele luni, mai multe supermarketuri și magazine din județul Covasna au fost sancționate în urma neregulilor constatate de OPC Covasna, cele mai mari amenzi fiind aplicate pentru „practici comerciale incorecte”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio