Info Trafic

Locuri de parcare insuficiente pe str. Gödri Ferenc

La mai bine de 10 zile de când au intrat în vigoare noile reguli de trafic în Sfântu Gheorghe am vrut să aflăm cum s-a desfăşurat circulaţia în centrul oraşului.

Astfel, Cristian Apostol, şef serviciu la Poliţia Locală Sfântu Gheorghe, ne-a spus că săptămâna trecută s-a asigurat monitorizarea traficului rutier pe str. Gábor Áron (deasupra Parcului), care a devenit cu sens unic dinspre Váradi József spre Vasile Goldiş. \”Acolo au fost ceva probleme în primele zile până când s-a obişnuit lumea cu noile reguli, însă incidente deosebite nu au existat, nefiind nici valori foarte mari de trafic\”, ne-a declarat Apostol. Acesta a adăugat că în această perioadă pe str. Gábor Áron se circulă foarte bine, fiind necesare doar încă nişte indicatoare şi înălţarea câtorva guri de canal.

Publicitate

De asemenea, în această săptămână poliţiştii locali monitorizează circulaţia în zona din faţa magazinului Şugaş şi pe străzile Grof Mikó Imre şi Gödri Ferenc, ambele devenite cu sens dublu din 10 octombrie. Problema sesizată de Poliţia Locală în această zonă este cea a lipsei locurilor de parcare de pe str. Gödri Ferenc acolo avându-şi sediul mai multe instituţii publice şi cabinete de avocatură, iar locurile de parcare sunt insuficiente.

În perioada următoare reprezentanţii Poliţiei Locale vor comunica şi autorităţilor locale problemele sesizate în aceste săptămâni, încercând găsirea unor soluţii de rezolvare a lor.

Publicitate
banner we radio