Ştiri

Primul om care a terminat Pokemon Go! Prin câte ţări s-a plimbat ca să-i prindă pe toţi

Un barbat din Brooklyn, SUA a reusit sa prinda ultimul pokemon tocmai in… Sydney!

Nick Johnson, un barbat de 28 de ani din New York, intra in istorie ca fiind primul om care prinde toti pokemonii din jocul Pokemon Go. El s-a plimbat in toata lumea in tentativa sa iar ultimul dintre pokemonii prinsi, un rar Kangashkan care aparent este disponibil doar in Australia si Noua Zeelanda, a fost gasit de Johnson – el si-a incheiat astfel colectia de 145 de pokemoni!

Publicitate

Johnson a gasit acest pokemon rar la parcul Hyde din Sydney datorita unor informatii de la jucatorii locali. „Mi-au spus mai multi jucatori locali ca a fost frecvent vazut in acea zona\”, le-a spus el celor de la Mashable. A stat 5 ore in acea zona fara succes pana cand i-a spus cineva ca a descoperit unul. S-a suit repede in taxi pentru ca sa-l gaseasca inainte sa dispara. Si a reusit!

Calatoria lui Johnson pentru a prinde toti pokemonii l-a purtat peste tot in Statele Unite, acolo unde a prins toti cei 142 de pokemoni disponibili in 2 saptamani, petrecand 50 de ore pe saptamana pentru aceasta realizare! Dupa ce a facut public acest lucru si faptul ca a parcurs 152km pe jos, a fost sponsorizat de 2 companii si a calatorit la Paris, Hong Kong, Tokyo si Sydney pentru a prinde acei pokemoni care nu sunt disponibili in America. In Paris l-a prins pe Mr Mime, un personaj care se pare este disponibil doar in Europa, iar in Hong Kong l-a prins pe Farfetch, un personaj disponibil doar in Asia. Iar captura din Sydney i-a intregit colectia. Johnson spune ca mai sunt alti 5 pokemoni de gasit, insa acestia inca nu au fost lansati de catre Niantic.

Publicitate
Publicitate
banner we radio