Ştiri locale

Primul magazin online pentru comercianții de haine, mobilă, jucării și servicii din județul Covasna

Fundația Comunitară Covasna va lansa în luna aprilie a acestui an primul magazin online din județ dedicat comercianților.

Directoarea executivă a Fundației, Bereczki Kinga, a declarat că în cadrul programului-pilot s-au înscris până în prezent 5 firme covăsnene, profilate pe vânzarea de îmbrăcăminte, mobilă, jucării, dar și din domeniul serviciilor.

Publicitate

„Luna viitoare ne-am dori să lansăm acest magazin online. Lucrăm la acest proiect, am cumpărat sistemul care s-a dovedit a fi cel mai optim și conform cerințelor noastre. Trebuie să realizăm structura propriu-zisă, iar în luna aprilie vom putea prezenta prima versiune cu primele firme. Săptămâna viitoare vom contacta firmele care s-au oferit să participe în faza pilot”, a explicat Kinga Bereczki.

Potrivit acesteia, platforma va fi disponibilă în limbile română, maghiară și engleză, urmând să fie disponibilă pentru comercianții din județul Covasna.

În urmă cu 4 ani, Fundaţia Comunitară Covasna a lansat campania de promovare a produselor şi serviciilor locale „Minoi”, punând la dispoziția producătorilor și firmelor autohtone, în mod gratuit, a unei sigle prin care pot să-şi marcheze produsele pentru a putea fi mai uşor identificate de către consumatori.

Pe site-ul campaniei www.minoi.ro sunt înscriși zeci de antreprenori din mai multe localităţi covăsnene, care activează în diverse domenii precum comerţ, construcţii, brutărie şi produse de patiserie, tipografie, artizanat, prelucrarea lemnului, IT, servicii, contabilitate, turism, design şi publicitate.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio