Ştiri locale

Primele declaraţii ale lui Manó după calificarea în semifinala Vocea României

 

Au fost emoții mari vineri pentru cei 16 concurenți ai emisiunii Vocea României, care au pregătit în deschiderea show-ului momente speciale dedicate Zilei Naționale.

Manó Ráduly Botond a reușit să impresioneze cu interpretarea perfectă a unui mashup între piesa trupei The Animals – „House of the Rising Sun” şi „Lume, lume”, lucru care l-a adus din nou pe primul loc în echipa lui Adrian Despot.

Publicitate

Artistul din Sfântu Gheorghe spune că nu s-a așteptat să primească un număr atât de mare de voturi din partea publicului, și că deși au existat persoane care l-au criticat pentru faptul că nu a ales să cânte o piesă românească cu ocazia Zilei Naționale, a simțit aprecierea fanilor.

„M-am mirat foarte tare. Am simțit o iubire din partea publicului pe care nu am simțit-o până acum, și care mi-a dat putere. Am vrut să fac un gest de 1 Decembrie pentru toată lumea și de aceea am făcut mashup-ul respectiv. Asta e… nemulțumiți vor fi mereu orice aș face, nu poți să îi mulțumești pe toți. E normal să avem păreri diferite, dar cât timp oamenii și le exprimă într-o manieră civilizată, îi ascult și îi respect”, ne-a declarat Manó la scurt timp după concurs.

Covăsneanul mai spune că deși presiunea este din ce în ce mai mare, iar cei rămași în competiție sunt foarte buni, nu se teme de concurență și trăiește fiecare moment în care urcă pe scenă la intensitate maximă: „Nu prea mă gândesc la asta, știu că suntem într-un concurs dar cât timp suntem pe scenă și cântăm ar trebui să ne simțim bine, pentru că despre asta este vorba. Sunt concurenți cu voci foarte bune, la nivelul ăsta parcă toți suntem foarte buni. Voi avea nevoie de un pic de ajutor, mă bucur că am putut să ajung până aici și mă bucur de moment”.

Manó va evolua din nou în acest sfârșit de săptămână, în semifinala show-ului care va fi difuzat vineri, 8 decembrie, începând cu ora 20:30, la ProTV.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio