Ştiri locale

Pacienții se pot înscrie la noul medic de familie din comuna Valea Mare la sediul Primăriei

UPDATE:
Noul medic de familie al comunei Valea Mare, dr. Oana Despa, va face primele consultații în cabinet începând de joi, 9 septembrie, iar până atunci locuitorii se pot prezenta la sediul Primăriei pentru a se înscrie pe lista de pacienți a medicului, întrucât lucrările pentru renovarea noului cabinet medical nu au fost finalizate în totalitate până la data anunțată inițial.

Știrea inițială

Publicitate

Reprezentanții Primăriei Valea Mare au transmis recent că atât locuitorii comunei, cât și cei din localitățile învecinate, care doresc să se înscrie pe lista de pacienți a medicului vor putea fi primiți începând de joi, 2 septembrie, de la ora 14:30.

„Deoarece întâmpinăm niște mici întârzieri la lucrările desfășurate în cabinetul medical și riscăm ca acel covor din PVC care vine pe jos să se deterioreze și să prindă mucegai pe dedesubt din cauza neuscării suficiente a șapei de egalizare, doamna doctor va primi vizite în sediul Primăriei comunei Valea Mare, pentru înscrieri pe lista de pacienți. Mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții instituției.

Noul medic de familie, dr. Despa Oana, este din Întorsura Buzăului, iar începând din luna septembrie va asigura consultațiile medicale pentru cei peste 1.100 de locuitori ai comunei, vizitele la cabinet urmând să fie făcute bisăptămânal, în zilele de marţi şi joi.

Autoritățile locale au încercat mai bine de un an să angajeze o persoană în locul fostului medic de familie care s-a pensionat, iar primarul localității, Bogdan Marin, a declarat pentru We Radio că Primăria a pus anunţuri de angajare inclusiv în Republica Moldova.

În paralel, cabinetul de medicina familiei din comuna Valea Mare a intrat în renovare totală,  iar lucrările se cifrează la circa 52.000 lei.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio