Ştiri locale

Primarul Antal Árpád spune că şi-a îndeplinit obiectivele stabilite în actualul mandat

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că şi-a îndeplinit, în mare parte, obiectivele stabilite pentru actualul mandat, care se apropie de final.

El a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în unele domenii a reuşit să realizeze chiar mai mult decât şi-a propus, enumerând, printre altele, reabilitarea şcolilor şi terenurilor de sport.

Publicitate

„Ce mi-am propus, în mare parte am îndeplinit”, a declarat primarul Antal Árpád, care a fost ales pe listele UDMR şi are la activ două mandate consecutive.

Printre proiectele derulate de Primăria Sfântu Gheorghe în ultimii ani se numără construirea unei săli de sport cu 3000 de locuri, ce va fi finalizată în acest an, a unui parc fotovoltaic şi a unui parc industrial, reabilitarea şi modernizarea fostului cinematograf „Arta”, înfiinţarea „Muzeului cinegetic”, modernizarea zonei centrale a municipiului, reabilitarea drumurilor, a reţelelor de apă şi canalizare, modernizarea ştrandului şi staţiunii Şugaş Băi.

Antal Árpád, în vârstă de 40 de ani, spune că încă nu a decis dacă va mai candida la următoarele alegeri locale sau dacă se va retrage din viaţa publică.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio