Ştiri locale

Primarul Antal Árpád, nemulţumit de sediul central al Poştei din Sfântu Gheorghe

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că este nemulţumit de felul în care arată sediul Oficiului Judeţean de Poştă Covasna, precum şi de condiţiile improprii în care îşi desfăşoară activitatea această instituţie.

Antal Árpád a menţionat că Oficiul Poştal central din Sfântu Gheorghe funcţionează într-o clădire monument istoric, care se degradează pe zi ce trece, iar autorităţile locale ar dori să o reabiliteze şi să îi dea o altă destinaţie.

Publicitate

„Este vorba despre un monument istoric important care aproape se dărâmă. Noi am propus trei variante – să cumpărăm clădirea, să dăm Poştei o altă clădire în schimb sau să se mute într-o altă clădire în care să nu plătească impozit timp de 20 de ani şi în care să-şi poată desfăşura activitatea în mod optim. Decizia aparţine Poştei Române”, a declarat Antal Árpád.

El a adăugat că este „foarte nemulţumit” de condiţiile pe care Oficiul Poştal le oferă cetăţenilor în momentul de faţă, spaţiul în care se află ghişeele fiind neîncăpător.

Clădirea a fost construită în anul 1907, iar aici a funcţionat o perioadă hotelul „Hungaria”.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio