Ştiri locale

Primăria Târgu Secuiesc așteaptă înscrierea comercianților pentru Ziua Copilului

Primăria Târgu Secuiesc așteaptă înscrierea comercianților la târgul organizat cu ocazia Zilei Copilului, eveniment care va avea loc în perioada 30 mai – 1 iunie, la Casa de Cultură Vigadó și în Parcul „W. Wegener”.

Potrivit reprezentanților Primăriei, la târg se pot înscrie doar comercianții de vată de zahăr, înghețată, dulciuri, cozonac secuiesc și langoș, dar și meșteșugarii care comercializează produse adecvate evenimentului.

„În toate cazurile, cererea pentru comercializarea produselor trebuie să includă detaliile companiei, numărul de metri pătrați ocupați, necesarul exact de energie electrică și să fie însoțită de atestatul de funcționare. Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta alte categorii de comercianți decât cele menționate”, transmit reprezentanții Primăriei, care precizează că numărul locurilor este limitat, astfel că prioritate vor avea întreprinderile și producătorii din municipiul Târgu Secuiesc.

Termenul de înscriere este 16 mai, ora 15:00, iar  cererile pot fi depuse fie la Registratura Primăriei Târgu Secuiesc (Piața  Gábor Áron, nr.24), de luni până miercuri, între orele 09:00–15:00, joi între orele 09:00–17:00, sau vineri între orele 09:00–13:00, fie online, pe adresa de e-mail: presskezdi@gmail.com, sau prin fax la numărul +40-267/361652.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio