Info Trafic, Ştiri locale

Primăria Sfântu Gheorghe organizează dezbatere publică despre circulaţia din oraş

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează în data de 3 octombrie 2017, ora 17.00 în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, o dezbatere publică privind proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind aprobarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Sfântu Gheorghe.

Proiectul de hotărâre însoţit de anexele aferente au fost afişate pe site-ul instituţiei www.sfantugheorgheinfo.ro/Primărie/Transparenţă decizională şi la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Cetăţenii, asociaţiile legal constituite sau grupurile interesate de prevederile proiectului de hotărâre susmenţionat sunt invitate să participe la dezbaterea publică.

Persoanele care au iniţiat propuneri scrise în termenul prevăzut au dreptul şă-şi susţină punctele de vedere în cadrul dezbaterii publice. Sunt alocate câte 10 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul recomandărilor şi propunerilor sale. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
Publicitate
banner we radio