Ştiri locale

Primăria Întorsura Buzăului a instalat 29 de camere video în oraş

Primăria orașului Întorsura Buzăului a instalat recent un sistem performant de monitorizare video, menit să crească siguranța cetățenilor, să preîntâmpine și să descurajeze eventualele acte de vandalism, dar și să ajute autoritățile la prinderea cu mai mare ușurință a făptașilor în astfel de cazuri.

În total, au fost instalate 29 de camerele de supraveghere, iar cele montate la intrările în localitate permit recunoașterea numerelor de înmatriculare auto, imaginile putând fi utilizate inclusiv în cazul accidentelor rutiere.

Publicitate

„Pentru protecția bunurilor domeniului public și pentru protecția persoanelor, Primăria a montat un sistem performant de 29 de camere de supraveghere în oraș. La intrările în localitate au fost montate camere care focalizează și memorează numerele de înmatriculare ale mașinilor, sunt supravegheate prin acest sistem video principalele intersecții din oraș, trecerile de pietoni mai aglomerate, toate insulele de gunoi, zona de camping și parcurile din oraș. Dacă aveți nevoie de aceste imagini pentru a identifica anumite accidente sau fraude, vă rog să vă adresați organelor de poliție care sunt singurele abilitate să ceară informații din acest sistem de supraveghere video”, a transmis primarul Raul Urdă, într-un mesaj video postat pe pagina Primăriei.

Edilul a mai precizat că una dintre camerele de supraveghere va transmite imagini live cu unul dintre cuiburile de barză aflat la intersecția din localitatea Brădet (click AICI), iar filmarea va putea fi accesată în orice moment, pe site-ul Primăriei Întorsura Buzăului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio