Ştiri locale

Primăria Ilieni construiește o casă nouă pentru familia rămasă pe drumuri în urma unui incendiu

Autoritățile locale din Ilieni au început construcția unei noi case în locul celei mistuite de flăcări în data de 8 martie. În ajutorul familiei rămase pe drumuri, după ce copiii s-au jucat cu focul și au incendiat gospodăria, au venit mai mulți oameni de bine, care au făcut donații inclusiv într-un cont pus la dispoziție de Parohia Reformată a comunei, după ce primarul comunei, Fodor Imre, a apelat la sprijinul comunității.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Primăriei au transmis că fundația noii case a fost deja turnată cu sprijinul unui antreprenor din Dobolii de Jos, și le-au mulțumit tuturor celor care s-au implicat pentru ca familia să poată avea cât mai curând un  nou acoperiș deasupra capului.

Publicitate

„Construim o casă nouă pentru familia lui Nyilas Zoltán, vechea locuință fiind afectată de un incendiu pe 8 martie. Am turnat deja fundația casei, lucrările au fost gestionate de Tóth László, antreprenor din Dobolii de Jos. Suntem recunoscători locuitorilor pentru că și-au unit forțele pentru a ajuta nu doar rapid, ci și eficient, pentru a pune un acoperiș deasupra capului părinților și copiilor cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Primăriei Ilieni.

Amintim că pompierii au luptat mai bine de 4 ore să stingă incendiul izbucnit în data de 8 martie după ce copiii s-au jucat cu focul. Flăcările au cuprins rapid casa și cele douǎ anexe gospodăreşti alăturate. Un copil în vârstă de 3 ani a suferit arsuri minore, fiind transportat la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare. Pompierii au reușit să salveze din flăcări un câine, însă doi cai au pierit în incendiu.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio