Ştiri locale

Primăria explică întârzierile la lucrările de pe strada Kós Károly din Sfântu Gheorghe

Într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a Primăriei Sfântu Gheorghe, autorităţile încearcă să aducă lămuriri privind lucrările de reabilitare a străzii Kós Károly. De câteva săptămâni, lucrările începute şi-aşa cu mare întârziere, s-au oprit, dând naştere la nemulţumiri din partea riveranilor şi mai ales a părinţilor şi elevilor de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

Redăm mai jos postarea integrală a Primăriei:

Publicitate

„În strada Kós Károly, în partea cuprinsă între strada Kriza János și strada Țigaretei se execută lucrări de modernizare. Lucrările de fundare a străzii s-a întâmplat cu o tehnologie specială în urma căreia conductele vechi s-ar fi deteriorat. În scopul evitării acestuia, conductele veche de gaz au fost înlocuite cu cele noi și noile țeve sunt pregătite pentru conectarea gospodăriilor la rețeaua de gaze naturale.

Trecerea la noile conducte de gaze naturale afectează mai multe străzi, acesta este motivul pentru care sunt săpături în străzile Ciucului, Gróf Mikó Imre, Fabricii, Libertății și în fața Regiei Naționale a Pădurilor.

Lucrările de modernizare în stada Kós Károly continuă după ce toate gospodării sunt racordate la noile conducte de gaze naturale.

Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea Dvs.”

Publicitate
Publicitate
banner we radio