Ştiri locale

Primăria Bățani caută medic de familie și oferă inclusiv locuință de serviciu recent renovată

Primăria comunei Bățani caută medic de familie pentru cabinetele medicale din Bățanii Mari și Herculian, renovate recent și echipate cu aparatură medicală de ultimă generație. Reprezentanții Primăriei au transmis că oferă inclusiv locuință de serviciu, iar cabinetul va fi transferat gratuit medicului care va alege să consulte pacienții comunei.

„Cabinetul medical va fi transferat gratuit de către primărie și în plus se oferă o locuință recent renovată. Echipamentele medicale și mobilierul necesare îndeplinirii sarcinilor sunt furnizate gratuit. Cabinetele medicale sunt situate în centrul comunei Bățanii Mari și în Herculian, sunt complet renovate și dotate cu echipamente moderne. Principalele sarcini asociate poziției includ asigurarea asistenței medicale în cadrul cabinetului medical de medicina familiei în Comuna Bățani”, au transmis reprezentanții Primăriei Bățani.

Publicitate

Potrivit acestora, pe listă sunt înscriși în prezent aproximativ 2.500 de pacienți.

Medicii care doresc să profeseze în comuna Bățani, pot obține informații suplimentare fie la numărul de telefon: 0267 355 426, fie prin e-mail, la adresa: baconkozseg@yahoo.com.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio