Ştiri locale

Primăria a creat o bază de date cu meşterii din Sfântu Gheorghe

În urma unei consultări a asociaţiilor de proprietari, s-a constatat că găsirea unor meşteri specializați în lucrări de întreținere și reparații la blocuri reprezintă adesea o problemă, astfel încât municipalitatea a creat o bază de date cu nume și date de contact și a pus-o la dispoziția locuitorilor și a asociaţiilor de proprietari pe site-ul Primăriei. 

Primăria Sfântu Gheorghe a consultat la începutul acestui an asociațiile de proprietari din oraş, în cadrul discuţiilor mai multe dintre acestea spunând că au deseori probleme în a găsi profesioniștii potriviți pentru a efectua lucrări precum zugrăvirea scărilor de bloc, reparații la acoperiș, instalații sanitare, reparații la lifturi, curățarea scărilor sau întreținerea spațiilor verzi.

Publicitate

Pentru a rezolva această problemă, municipalitatea a creat o bază de date care conține o listă de profesioniști și firme locale care efectuează diverse lucrări de reparații și întreținere, de la scări, reparații de acoperișuri până la instalații electrice. Baza de date poate fi accesată de pe site-ul Primăriei, în meniul Meşterii Sepsi, făcând click AICI.

Municipalitatea dorește să extindă în permanență lista cu datele de contact ale diverșilor profesioniști, astfel că acei profesioniști și firme înregistrate care au posibilitatea de a efectua lucrările și care doresc să fie incluși în baza de date pot contacta Compartimentul de Relaţii cu Asociațiile de Proprietari, la numărul de telefon 0787 248 463 sau prin e-mail la adresa szibil.szabo@sepsi.ro.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
Publicitate
banner we radio