Ştiri locale

Prima acţiune de colectare de sticlă din acest an va avea loc în weekend la Sfântu Gheorghe. TEGA va oferi o bere sau un litru de apă minerală pentru fiecare 5 kg de sticle

În zilele de 31 martie şi 1 aprilie (vineri şi sâmbătă), TEGA va demara o nouă campanie de colectare a sticlelor în cartierele din Sfântu Gheorghe: locuitorii pot schimba 5 kg de sticlă pentru o bere de 0,5 litri sau o apă minerală de 1 litru în locațiile obișnuite.

„Vrem să organizăm mai multe astfel de campanii în acest an, iar mulți dintre colegii noștri ne-au întrebat când vom organiza o colectă de sticle în Sfântu Gheorghe. După cea organizată acum, următoarea este programată pentru la vară, dar atâta timp cât va exista interes pentru astfel de evenimente, vom organiza cu siguranță o colectare de sticle”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Publicitate

Este important de precizat că vineri, 31 martie, colectarea va începe la ora 12:00, însă sâmbătă, pe 1 aprilie, colectarea va începe la ora 10:00 dimineața. În ambele zile programul este până la ora 19:00, iar locuitorii pot depune sticlele în următoarele locații:

  1. Parcarea de lângă Sala Sporturilor „Szabó Kati” (strada Stadionului)
  2. Lângă Penny Market
  3. Vechea fabrică de pâine de pe strada Kós Károly
  4. Vizavi de stația de autobuz din strada Gării
  5. Piața Calvin, parcare
  6. Depozitul de deșeuri din strada Energiei nr. 2.

TEGA S.A.
Biroul de Presă

Publicitate
banner we radio