Ştiri

Președintele Klaus Iohannis, internat și operat la Spitalul Militar

Președintele Klaus Iohannis a fost operat astăzi la umărul drept. Starea președintelui este bună.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central \”Dr. Carol Davila\” și operat la nivelul umărului drept.

Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, informează Adminstrația Prezidențială.

Publicitate

Ulterior, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunţa că se simte bine după operaţie. \”Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Președintele Klaus Iohannis avea programată în această dimineață o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, care a fost amânată de comun acord. Întrevederea a fost amânată pentru mâine după-amiază. Rămâne de văzut dacă președintele va onora această întâlnire.

Publicitate
banner we radio