Ştiri

Preşedintele Consiliului Județean Braşov: „Mulţi vor să se angajeze la aeroport, dar nu e suficient să ştii mai multe limbi străine”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că este un interes ridicat pentru angajările de la aeroport, însă a subliniat că nu oricui cunoaşte mai multe limbi străine i se potriveşte un astfel de post, relatează Agerpres.

„Cred că dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou. Cu siguranţă, procedurile vor fi făcute transparent, se vor căuta persoane competente pe domeniile respective de activitate, iar cei care doresc să lucreze aici trebuie să aibă o pregătire extrem de bună. Dacă ne raportăm la Direcţia Economică, trebuie să avem persoane cu calitatea de expert contabil, care ştiu să pregătească documentaţii financiar-contabile, cei care sunt pe contabilitate primară la fel, pe partea juridică la fel (…) Îi vezi pe foarte mulţi că îşi fac tot felul de aprecieri, ei consideră că dacă ştiu nişte limbi străine, li s-ar potrivi să lucreze la aeroport. Nu, nu este suficient să ştii nişte limbi străine, este necesar să ai competenţă pe domeniul de activitate pe care vrei să lucrezi, pentru că va urma o activitate extrem de riguroasă, iar orice om care nu performează va trebui înlocuit de altcineva, cineva care să-i preia munca”, a afirmat Adrian Veştea.

În prezent, Regia Aeroportul Internaţional Ghimbav Braşov RA funcţionează cu un număr minimal de angajaţi (7, dintre care 6 pe posturi de execuţie), restul de până la aproximativ 70 de persoane urmând să fie selectate în perioada următoare, până la operaţionalizarea aeroportului, în luna iunie.

Publicitate
banner we radio