Ştiri

Premiile MTV, strălucire şi controverse

Premiile MTV de anul acesta, câştigate de două vedete pentru adolescenţi şi de Beyonce, au lăsat în urmă un mare scandal. Organizatorii au vrut să îi aducă un omagiu celebrului actor Robin Williams, care s-a sinucis acum două săptămâni. Colegii lui de la Hollywood şi fanii au fost însă ofensaţi de modul de prezentare, prea scurt şi amatoricesc. Dincolo de controverse, Beyonce a făcut senzaţie pe scenă.

Beyonce, care a apărut pe scenă îmbrăcată doar cu un body cu strasuri, a luat premiul pentru întreaga carieră. L-a primit din mâinile soţului şi ale fiicei.

Publicitate

Cel mai bun videoclip al anului a fost, potrivit MTV, cel al lui Miley Cyrus, star la 22 de ani. Vedeta nu a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul şi a trimis să o reprezinte un tânăr care locuieşte pe străzi.

„Accept acest premiu în numele celor 1,6 milioane de tineri care trăiesc pe străzi”, a spus Jesse, tânăr fără casă.

Katy Perry a plecat acasă cu premiul pentru cel mai bun videoclip feminin acordat pentru piesa \”Dark Horse\”.

Iar britanicul Ed Sheeran şi-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun videoclip masculin cu piesa \”Sing\”.

Evenimentul nu a fost lipsit de controverse. Presa internaţională i-a criticat dur pe organizatorii galei pentru tributul de doar 23 de secunde adus actorului Robin Williams. Este jignitor, cineva ar trebui concediat, scriu reporterii cotidianului britanic The Independent.

Publicitate
banner we radio