Ştiri locale

Premii de peste 13.000 de lei acordate de Primăria Covasna proprietarilor celor mai frumoase case și blocuri din oraş

Primăria stațiunii Covasna a premiat, la finalul lunii trecute, proprietarii celor mai frumoase case și blocuri din oraş, în cadrul celei de a 14-a ediții a concursului „Locul unde trăim – imaginea noastră”.

La secțiunea „Case familiale” au fost acordate trei premii I, fiecare a câte 1.200 de lei, două premii II a câte 1.000 de lei, respectiv un premiul III în valoare de 800 de lei, iar la secțiunea „Bloc de locuințe”, autoritățile locale au premiat locuitorii unui bloc situat în strada Libertății nr.22, cu suma de 7.000 de lei. Valoarea totală a premiilor se ridică la 13.400 de lei.

„În ședința ordinară din luna septembrie a Consiliului Local Covasna am înmânat premiile câștigătorilor concursului Locul unde trăim-imaginea noastră – 2023. La secțiunea Case familiale s-a acordat premiul I și suma de câte 1.200 lei: doamnei Papp Kinga (pentru imobilul din str. Dsida Jenő nr. 2), domnului Andriescu Constantin (pentru imobilul din str. Iustinian Teculescu, nr. 7) și doamnei Németh Edit (pentru imobilul din str. Școlii, nr. 26). Premiul II și suma de câte 1.000 lei: doamnei Enea Ileana (pentru imobilul din str. Cuza Vodă nr. 40) și domnului Ugron Tamás (pentru imobilul din str. Petőfi Sándor, nr. 126). Premiul III și suma de 800 lei: domnului Plăiașu Nicolae (imobilul din str. Școlii, nr. 13). La secțiunea Bloc de locuințe s-a acordat premiul I și suma de 7.000 lei proprietarilor imobilului situat în str. Libertății, nr. 22, bl. 3, sc. D. Felicitări câștigătorilor!”, a transmis primarul stațiunii, Gyerő József.

Locuitorii orașului s-au putut înscrie până în data de 15 august. Câștigătorii locului I vor primi și câte o plăcuță inscripționată „Casa anului”, care va fi amplasată pe casa sau blocul desemnat câștigător.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio