Ştiri

Premieră istorică: Pentru prima dată în 20 de ani, Pro TV a depăşit Revelionul lui Dan Negru

În noaptea de Anul Nou au fost audienţe neaşteptate întrucât, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, Pro TV a depăşit Antena 1, respectiv programul de Revelion prezentat de Dan Negru. De obicei, noaptea de Revelion era puţinele zile din an în care Antena 1 lăsa mult în urmă Pro TV (care ani la rândul a preferat un “non-combat” şi a difuzat filme), scrie paginademedia.ro.

Protevelionul de la Pro TV a fost un spectacol cu vedetele postului de televiziune, dar şi alţi invitaţi, iar programul a fost prezentat de Pavel Bartoş şi de Raluka, cu dialoguri între prezentatori şi invitaţii care erau permanent în platou (cam ca la “gradenele” lui Negru), multă muzică populară şi de petrecere, puţin mister (nu măşti, ca la Negru, ci “umbre” pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost în platoul în care se filmează Românii au talent, SuperStar sau Vocea României). Plus trupa Light Balance (America’s Got Talent). Şi (foarte) mult Pepsi (sponsorul programului) şi un platou luminat în culorile brandului. Programul a început la ora 20:00.

Publicitate

Revelionul starurilor de la Antena 1. Programul a urmat reţeta bine-cunoscută, cu măşti – Dan Negru a declarat că este ultima dată când face acest format -, cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Selly, precum şi momente inspirate din seriale – „Squid Game” şi „Casa del Papel”. Programul a început la ora 22:00.

Audienţele posturilor TV la nivel naţional, în intervalul 22:00 – 02:00

Publicitate
banner we radio