Ştiri

Poți avea Windows 10 legal și gratuit chiar dacă acum folosești o versiune pirat

Când cei de la Microsoft au anunțat că Windows 10 va fi un sistem de operare gratuit, toată lumea a fost circumspectă și șocată. Între timp, termenii și condițiile și-au făcut apariția și am aflat că nu chiar toată lumea dispune de posibilitatea de a instala Windows 10 fără bani.

Windows 10 va fi, într-adevăr, gratuit, dar numai pentru persoanele care întrunesc câteva cerințe, Mai exact, persoanele care utilizează acum Windows 7 sau Windows 8 pe PC-urilor lor și care au licențe pentru aceste sisteme vor primi actualizarea pe data de 29 iulie.

Publicitate

Cei care au rămas pe Windows XP sau Windows Vista sau folosesc versiuni piratate, indiferent de ediție, nu vor putea trece la 10 decât dacă scot din buzunar de la 200 de dolari în sus. Acum există, totuși, o portiță și pentru cei care au piratat până acum, au rămas pe sisteme de operare vechi sau folosesc Linux.

Potrivit unei postări pe blogul oficial Microsoft, toate persoanele înscrise în programul Microsoft Insider, care oferă acces la versiunea de preview a sistemului de operare, vor primi o licență originală pentru acea versiune începând cu data de 29 iulie.

Singura cerință este ca persoanele să activeze versiunea de preview folosind un cont oficial de Microsoft (numeprenume@live.com, @hotmail.com etc.).

Puteți descărca versiunea de preview a Windows 10 de aici.

Publicitate
Publicitate
banner we radio