Ştiri locale

UPDATE. Persoana căzută în Râul Negru a fost găsită decedată

UPDATE ora 17.40

Conform unui comunicat al ISU Covasna, persoana care a căzut ieri, 12 mai 2016, în râul Negru, în localitatea Telechia, a fost găsită decedată în această după-masă. În urma eforturilor depuse de către subofițerii din cadrul Detașametului de Pompieri Sfântu Gheorghe, bărbatul a fost găsit la aproximativ 1 km în aval de locul  unde căzuse.      

Publicitate

___________________________

Ştirea iniţială:

Joi seară, în jurul orei 21.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna a fost anunțat, prin intermediul Sistemului Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că o persoană a căzut în Râul Negru, pe raza localității Telechia.

Imediat s-au deplasat la fața locului două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe.

La activitățile de căutare au participat și membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență al comunei Brateș, precum și localnici.

În ciuda eforturilor depuse, până la ora 23.00, moment în care s-au sistat temporar căutările, persoana nu a fost găsită.

În această dimineață, o autospecială încadrată cu patru subofițeri și barca pneumatică s-au deplasat din nou în localitatea Telechia, în vederea reluării căutărilor.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Cpt. Maria Veronica Gunea

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio