Ştiri locale

Polițiștii pedalează pentru promovarea siguranței rutiere

Zielele acestea o echipă de cinci polițiști, printre care și un polițist covăsnean, participă la evenimentul „Cu bicicleta la mare 2019”, eveniment care își propune să încurajeaze mersul pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață activ și sănătos.

Aflat la cea de-a 12-a ediție, evenimentul s-a desfășurat în weekend și a presupus parcurgerea a 300 de km, pe ruta București – Amara – Năvodari.

Alături de cei aproximativ 500 de cicliști participanți a pedalat și o echipă de cinci polițiști din cadrul Poliției Române, printre care se află și un polițist din Covasna, Jităraşu Attila, în scopul de a promova mersul pe bicicletă în siguranță și de a conștientiza populația cu privire la importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Același polițist din Covasna a participat și anul trecut la evenimentul „Pedalăm pentru România”, activitate care s-a înscris în Calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri 2018 și a presupus parcurgerea unei distanțe de 500 de km, cu plecare simultană din 3 orașe, București, Iași și Oradea, având ca destinație finală Alba Iulia.

Publicitate
banner we radio