Ştiri locale

Poliţiştii covăsneni cercetează împrejurările în care două persoane au decedat

La data de 29 februarie 2016, în jurul orei 08:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţan Covasna a fost sesizat printr-un apel prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un sugar în vârstă de o lună şi jumătate a decedat în localitatea Doboşeni, în locuinţă.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de cercetare, iar în urma verificărilor s-a stabilit că la faţa locului se afla un echipaj medical care efectuase manevre de resuscitare, însă în cele din urmă s-a constatat decesul.

Publicitate

Pe corpul sugarului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, iar corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, fără a exista suspiciuni în cauză.

Tot luni, poliţiştii din Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 54 de ani a fost găsit decedat în locuinţă.

Din primele verificări s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzei decesului, fără a exista suspiciuni în cauză.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio