Ştiri locale

Poliţiştii covăsneni au întrerupt cinci petreceri private cu sute de participanţi

La data 28.03.2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt și Secției de Poliție Rurală Baraolt au desfășurat o acțiune în sistem integrat având ca scop prevenirea și combaterea răspândirii Covid-19.                                                    

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în sala unui restaurant din localitatea Bățanii Mari, era organizat un eveniment privat la care au participat aproximativ 30 de persoane.

Publicitate

Într-o altă sală din incinta aceluiași restaurat, un alt eveniment privat era organizat, la care au participat aproximativ 100 de persoane.

Totodată, polițiștii au depistat în incinta unui alt restaurant din localitate un eveniment privat la care au participat aproximativ 60 de persoane.

Tot astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt au constatat că în incinta unui restaurant din Baraolt, se desfășurau două evenimente private, la care au participat aproximativ 110 de persoane.

Evenimentele au fost oprite de polițiști, iar organizatorilor le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 de lei.           

Evenimentele în cauză erau de tip mese festive. În context, vă reamintim faptul că organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.)este interzisă.  

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio