Ştiri locale

Polițiștii covăsneni au dus cadouri fetițelor instituționalizate de la Mănăstirea Mărcuș

În fiecare an, polițiștii covăsneni încearcă să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor instituționalizați, prin mici daruri făcute din inimă. Și de această dată Moș Crăciun a îmbrăcat uniforma de polițist și a vizitat mănăstirea din localitatea Mărcuș, unde 12 fetițe sunt crescute și îngrijite de măicuțele de aici.

Inspirată din proiectul „Shoebox România”, campania a fost posibilă datorită polițiștilor covăsneni care au pregătit cu mare grijă cadourile care au ajuns la fetițe. Fiecare dintre ele a primit câte o cutie în care se regăseau, pe lângă dulciuri, și articole de îmbrăcăminte, jucării, cărți, obiecte de igienă sau rechizite.

Publicitate

Pe lângă toate acestea, din contribuțiile voluntare ale polițiștilor au fost achiziționate și produse alimentare necesare preparării hranei zilnice a fetelor.

Polițiștii au fost răsplătiți pentru generozitate cu un program de cântece și colinde pregătite special pentru ei, dar mai important decât atât, au simțit bucuria celor mici la deschiderea cadourilor.

Conducerea I.P.J. Covasna mulțumește pe această cale celor care s-au implicat activ și au contribuit la organizarea acestei campanii.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

\"IPJ

Publicitate
banner we radio