Info Trafic, Ştiri

Poliția folosește mașini neinscripționate pentru a prinde șoferii care depășesc viteza legală

Aproape 50 de şoferi care circulau cu viteză peste limita legală pe Autostrada A2 au fost depistaţi de poliţie cu ajutorul unui radar pus pe o autospecială neinscripţionată, în trei zile de verificări, a anunţat Poliţia Română.

În intervalul 9-11 august, poliţiştii de la Rutieră au desfăşurat acţiuni de control pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, folosind o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar.

Publicitate

\”Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe Autostrada Bucureşti-Constanţa cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În urma acţiunii, poliţiştii au depistat 49 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h\”, conform unui comunicat remis, sâmbătă, MEDIAFAX de Poliţia Română.

Poliţiştii spun că vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în minivacanţa de Sfânta Maria.

Ministerul Afacerilor Interne anunţa vineri că peste 20.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a asigura măsuri de ordine la 600 de manifestări publice, programate la acest final de săptămână.

\”Peste 1.300 de poliţişti rutieri vor fi mobilizaţi la nivel naţional pe cele mai aglomerate drumuri naţionale şi autostrăzi, având în vedere că majoritatea românilor beneficiază de un week-end prelungit, iar foarte mulţi cetăţeni vor merge în localităţi unde se vor organiza manifestări religioase sau în staţiuni turistice\”, atenţiona MAI.

Publicitate
Publicitate
banner we radio