Ştiri

În Poiana Braşov s-a deschis prima pârtie de săniuș din țară dotată cu nocturnă și înzăpezire artificială

Cei care ajung în Poiana Brașov se pot distra și la săniuș pe derdelușul special amenajat în zona de acces către Pârtia Bradul (în spatele bisericuței de lemn). Pârtia de săniuș este singura din țară care dispune de sistem de înzăpezire artificială, astfel că, deși nu prea a mai nins este deja practicabilă, dar este dotată și cu nocturnă, precum și o bandă de transport.

Pentru accesul pe acest derdeluș, care este administrat de o firmă privată, se plătesc anumite tarife în funcție de durata timpului petrecut, în acestea fiind inclusă și sania sau colacul pentru tubing. Astfel pentru o oră de acces în zona de agrement, copiii vor achita 20 de lei, la care se adaugă 10 lei pentru a avea acces și la banda transportoare care te urcă pe derdeluș. Adulții trebuie să plăteaacă 25 de lei pentru acces și alți 15 lei pentru bandă. Prețurile cresc exponențial, existând tarife și pentru 2 ore sau 3 ore, dar și pentru o zi. Astfel, pentru o zi întreagă pe derdeluș, un adult trebuie să plăteasc 85 de lei, iar copiii 60 de lei. Pentru acces, turiștii plătesc cartele speciale, fiind percepută și o garanție pentru cartelă, de 10 lei.

Publicitate

În plus, pe lângă pârtia de sănii și cele 4 piste de tubing (3 drepte, una șerpuită), anul acesta a fost amenajată și o zonă specială pentru copiii mai mici, de până la 10 ani, fiind amenajat un traseu cu porți și cu figurine din burete, dar și un carusel cu sănii.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio