Ştiri locale

PNL Covasna şi-a desemnat candidaţii pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie

În sedința Comitetului Județean Director din data de 9 octombrie, Partidul Național Liberal filiala Covasna și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare.

Astfel, la Senat lista este compusă din Jănel Leaua, Anca Băilă, Codruț Opaiț și Ion Deaconu, în timp ce pe listele pentru Camera Deputaților au fost votați Olimpiu Floroian, Felicia Muntean, Silviu Popica, Viorica Bucur, Farkas Ambrus-Mihai și Radu Bularca.

Publicitate

„Aceste propuneri au fost transmise la București pentru validare și suntem convinși că persoanele amintite pot ajuta, prin implicarea lor, la dezvoltarea județului. Sunt oameni de valoare, majoritatea lor confirmați în domeniul privat și cu dorința de a-i ajuta pe covăsneni”, menţionează preşedintele filialei, Olimpiu Floroian, într-un comunicat de presă.

„Ne dorim și noi să aducem mai multe investiții în județ, să avem o infrastructură decentă, să-i sprijinim pe cetățeni cu locuri de muncă, o consecință firească a unei dezvoltări economice aduse de o guvernare liberală și de aceea este important să avem reprezentanți din Covasna în Parlament, pentru că ei pot realiza toate aceste lucruri cu un guvern PNL”, mai transmite liderul liberal.

„Dacă ne dorim cu adevărat o schimbare, o altă viziune asupra lucrurilor, vă îndemn din nou să mergeți la vot. Comunitatea românească din județ, care reprezintă peste 25% din populaţie, nu este din păcate reprezentată nici măcar în procent de 10%, din cauza slabei prezențe la vot. În aceste condiții fiecare vot contează, niciun vot nu este mai important decât altul, aceasta fiind esența sistemului democratic”, încheie Olimpiu Floroian.

Publicitate
Publicitate
banner we radio