Ştiri locale

Piscina acoperită din Sfântu Gheorghe s-a redeschis. Abonamentele vor fi prelungite cu 7 zile

Piscina acoperită din Sfântu Gheorghe, închisă temporar săptămâna trecută pentru curăţenie generală şi dezinfecţie, s-a redeschis publicului luni după-amiază conform programului obișnuit, au informat reprezentanții Sepsi ReKreativ, firma care administrează bazele de agrement din subordinea Primăriei.

Baza de înot este deschisă publicului în zilele de luni, între orele 18:30-21:30, de marți până vineri între orele 07:00-15:00 și 18:30-21:30, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00-20:00. Persoanele care au abonamente vor beneficia de prelungirea duratei de valabilitate cu 7 zile, pentru perioada în care nu au putut frecventa piscina.

Turiștii și locuitorii orașului pot frecventa și ştrandul municipal care, potrivit reprezentanților Sepsi ReKreativ, va fi deschis pe toată durata verii.

Localnicii care dețin Sepsi Card beneficiază de o reducere de 50% la toate bazele de agrement aflate în subordinea Primăriei. Astfel, pentru o intrare la ştrand plătesc 28 de lei, iar după ora 16:00 trebuie să achite doar 17 lei, față de 34 de lei cât este tariful întreg.

Cererile pentru emiterea cardurilor Sepsi pot fi depuse atât online, pe adresa secretariat@rekreativ.club, cât și direct la baza de înot din strada Lunca Oltului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio